Υπηρεσίες Μηχανικού

Έκδοση οικοδομικών αδειών

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη διαδικασία έκδοσης έγκρισης και άδειας δόμησης για το οικόπεδό σας.

Σε συνεννόηση μαζί σας, με άξονα τις απαιτήσεις σας, τις συνήθειές σας, τη νομοθεσία και τη δική μας εμπειρία σε κατασκευαστικά και ενεργειακά θέματα θα βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις οικιστικές σας ανάγκες, προσαρμοσμένες όμως στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Βιοκλιματικές κατασκευές με το κλειδί στο χέρι

Ως δεύτερο βήμα μετά τη σωστή μελέτη βιοκλιματικού σχεδιασμού ακολουθεί η πραγματοποίηση του έργου.
Ως εργολαβική εταιρία με τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο συνεργαζόμαστε με κάθε είδους τεχνικούς προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί σε όσο το δυνατό συντομότερο χρονικά διάστημα χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, με εξαρχής προϋπολογισμένο κόστος και χρονικό προγραμματισμό.
Και φυσικά με ευέλικτες και φιλικές τμηματικές χρηματικές καταβολές η υλοποίηση του έργου ή της ανακαίνισης σας να μην σας δημιουργήσει επιπλέον άγχος και περιττά έξοδα.

Επιβλέψεις Κατασκευών

Με την εμπειρία που διαθέτουμε ως κατασκευαστική εταιρία, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους επίβλεψη εργασιών σε κάθε στάδιο κατασκευής ή ανακαίνισης.

Αισθανθείτε σίγουροι και ασφαλείς εμπιστευόμενοι τους μηχανικούς της εταιρίας μας προκειμένου να υλοποιηθεί σωστά και με ασφάλεια κάθε τεχνικό έργο που έχετε αποφασίσει να υλοποιήσετε.

Με πραγματική επίβλεψη και οργάνωση του εργοταξίου, από τον προσωπικό σας επιβλέποντα, το άγχος συνεννόησης με τους τεχνικούς αποτελεί παρελθόν.

Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων

Απαλλαγείτε από το άγχος των υπερβάσεων δόμησης στο διαμέρισμα, τη μονοκατοικία, το εξοχικό σας.
Πλέον με τον τελευταίο νόμο που λύνει τα προβλήματα αντισυνταγματικότητας των προγενεστέρων, έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάθε είδους αυθαιρεσία με πρόστιμα που πλέον μπορούν να εξοφληθούν σε μέχρι και 102 μηνιαίες δόσεις.

Επωφεληθείτε και από την προσφορά της εταιρίας μας ώστε να εξοφλήσετε το κόστος μελετών του μηχανικού με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Πλέον με τη νομοθεσία για ενοικίαση ή πώληση ακινήτων χρειάζεται η προσκόμιση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του κτιρίου σε περίπτωση που το ακίνητο υπερβαίνει τα 50τ.μ. (Καθαρά) μαζί με τις τυχόν υπερβάσεις δόμησης.

Επωφεληθείτε και από την προσφορά της εταιρίας μας ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα, υπεύθυνα το απαραίτητο πιστοποιητικό και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 3 άτοκες δόσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Βεβαιώσεις Μεταβίβασης

Πλέον με τη νομοθεσία για πώληση ακινήτων χρειάζεται η προσκόμιση Βεβαίωσης Μηχανικού του Ν.4178/2013 περί μη αυθαιρεσιών.

Επωφεληθείτε και από την προσφορά της εταιρίας μας ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα, υπεύθυνα την απαραίτητη βεβαίωση και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 3 άτοκες δόσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Άδειες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και να διεκπεραιώσει γρήγορα και υπεύθυνα γραφειοκρατικές διαδικασίες για έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αναψυκτήρια, μπουγάτσα κλπ.

Επωφεληθείτε και από την προσφορά της εταιρίας μας ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα, υπεύθυνα τις απαραίτητες άδειες και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 6 άτοκες δόσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Πυρασφάλειες

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και να διεκπεραιώσει γρήγορα και υπεύθυνα γραφειοκρατικές διαδικασίες για έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας σε χώρους συνάθροισης κοινού, ταβέρνες κλπ.

Επωφεληθείτε και από την προσφορά της εταιρίας μας ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα, υπεύθυνα τις απαραίτητες άδειες και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 6 άτοκες δόσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Ηλεκτρολογικό Σχέδιο ΔΕΗ

Το ηλεκτρολογικό σχέδιο που απαιτείται πλέον για τη σύναψη συμβολαίου με τις εταιρίες απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμό μετρήσεων για τη σύνταξή του. Παρ’όλη την πολυπλοκότητα πλέον των διαδικασιών, μπορούμε σε οικονομικές τιμές να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία απαλλάσσοντάς σας από άγχος και περιττά έξοδα μια που μπορείτε να εξοφλήσετε με την πιστωτική σας κάρτα.

Έλεγχος εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Πραγματοποιούμε έλεγχο της εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας πιστοποιημένο εξοπλισμό και σας παραδίδουμε πρωτόκολλο και έκθεση ελέγχου κατά το πρότυπο HD 384.

Τοπογραφικές Εργασίες

Στα πλαίσια των πραγματικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται και κάθε είδους τοπογραφική εργασία.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και ταχύτητα, αναλαμβάνουμε σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, σκαριφημάτων, αποτυπώσεων και γενικά κάθε είδους τοπογραφικής μελέτης και εφαρμογής σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές.

Περιβαλλοντικές Μελέτες

Στα πλαίσια των πραγματικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται και κάθε είδους περιβαλλοντική μελέτη και αδειοδότηση.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων κλπ περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις από έμπειρο περιβαλλοντολόγο μηχανικό σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές.

Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Με την υπάρχουσα πλέον νομοθεσία επιχειρήσεις όπως Ξενοδοχεία, Συνεργεία, Βιομηχανίες κλπ χρειάζεται να συμβουλεύονται τεχνικό ασφαλείας προκειμένου να αποφεύγονται ατυχήματα και δυσάρεστες γενικά καταστάσεις ασφαλείας.

Οι μηχανικοί της εταιρίας μας, έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να σας υποδείξουν έγκαιρα και να προλάβουν τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις με ετήσιο κόστος που δε θα σας προβληματίσει.

Υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού

Στην εταιρία μας έχουμε εξειδικευμένο τμήμα που παρέχει υπεύθυνες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με απόλυτη επιτυχία μέχρι τώρα, αναλαμβάνουμε την κατάρτιση φακέλων επενδυτικών σχεδίων για χρηματοδότηση της επιχείρησης ή του έργου σας από Ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης ΕΣΠΑ, αναπτυξιακό νόμο κλπ. Η σύνταξη του φακέλου γίνεται σε συνδυασμό με το οικονομικό τμήμα της επενδύτριας εταιρίας απαλλάσσοντας τον επιχειρηματία από το άγχος της γραφειοκρατίας προσφέροντάς του τη σιγουριά του υπεύθυνου συνεργάτη που θα βοηθήσει την εξασφάλιση κονδυλίων από κοινοτικές πηγές.

Χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση? Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.